שתף קטע נבחר

חרוסת אמריקנית בשולחן סדר ישראלי

נמאס לכם לראות כל שנה את אותה החרוסת על שולחן החג? לפניכם מתכון יצירתי ופשוט לחרוסת מעולם אחר

חרוסת אמריקנית

המרכיבים (ל-500 גר'):

130 גר' תמרים, קצוצים

130 גר' סילאן

100 גר' חמאת בוטנים טבעית (לא מלוחה)

150 גר' אגוזי לוז, גרוסים דק

150 גר' חלב קוקוס

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים התמרים סילאן ואת אגוזי הלוז.
  2. בסיר מרתיחים חלב קוקוס ומוסיפים את חמאת הבוטנים תוך כדי ערבוב עד קבלת מרקם חלק.
  3. מוסיפים את חלב הקוקוס עם חמאת הבוטנים לתערובת התמרים ומערבבים.

 

המתכונים באדיבות שף מלון "הרודס" בהרצליה

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
חרוסת מיוחדת לפסח
צילום: ירון ברנר
מומלצים