הקניידלעך של השף המרוקאי
הוא אולי מרוקאי אבל הוא מבין דבר אחד או שניים בקניידלעך: השף אבי ביטון מגיש מתכון לקניידלעך מנצחים
הקניידלעך של השף אבי ביטון
המרכיבים:
6 כפות קמח מצה
מלח
פלפל שחור
10 כפות של מי מרק רותחים
5 כפות שמן
3 ביצים
1 בצל בינוני, קצוץ דק
אופן ההכנה:
- טורפים את הביצים בקערה, ומוסיפים שמן, מים, מלח ופלפל.
- מוסיפים לביצים הטרופות את קמח המצה, הבצל ומערבבים היטב. מניחים בצד לעשרים דקות.
- בסיר רחב וגדול מרתיחים מים עם קצת מלח.
- לוקחים ביד מעט מהתערובת ומחליקים למים.
- מבשלים 20-15 דקות. כאשר הכדורים התפוחים צפים על המים, שולים אותם מהמים ומעבירים למרק עוף רותח. מגישים מייד.
מומלצים