שתף קטע נבחר

הקניידלעך של השף המרוקאי

הוא אולי מרוקאי אבל הוא מבין דבר אחד או שניים בקניידלעך: השף אבי ביטון מגיש מתכון לקניידלעך מנצחים

הקניידלעך של השף אבי ביטון

המרכיבים:

6 כפות קמח מצה

מלח

פלפל שחור

10 כפות של מי מרק רותחים

5 כפות שמן

3 ביצים

1 בצל בינוני, קצוץ דק

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:

  1. טורפים את הביצים בקערה, ומוסיפים שמן, מים, מלח ופלפל.
  2. מוסיפים לביצים הטרופות את קמח המצה, הבצל ומערבבים היטב. מניחים בצד לעשרים דקות.
  3. בסיר רחב וגדול מרתיחים מים עם קצת מלח.
  4. לוקחים ביד מעט מהתערובת ומחליקים למים.
  5. מבשלים 20-15 דקות. כאשר הכדורים התפוחים צפים על המים, שולים אותם מהמים ומעבירים למרק עוף רותח. מגישים מייד.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
קניידלעך של מרוקאי
צילום: ירון ברנר
מומלצים