שתף קטע נבחר

קפה זה בריא - ועכשיו בטעמים של עוגות וינאיות

ישיבה בבתי קפה היא אחד מאותם רגעים הקטנים שהופכים רבים מאיתנו למאושרים - קפה ריחני, עוגה נימוחה ושיחה מעניינת, יכולה להפוך את היום שלנו לטוב יותר. הראשונים שייסדו את תרבות בתי הקפה היו האוסטרים שמצאו שקי קפה שננטשו בוינה על ידי האימפריה העות'מאנית. מכאן הדרך לבתי הקפה המסורתיים של וינה היתה קצרה, והעיר הפכה לאחת המשמעותיות בהתפתחות תרבות בתי הקפה בעולם.

 

מומחי הקפה של נספרסו הצליחו לייצר שלוש תערובות אספרסו מפתיעות המשלבות את טעמי העוגות המסורתיות של תרבות הקפה הוינאית. השולחנות המפוארים, הכיסאות עם סלסולי המתכת ומסורת הגשת הקפה על גבי מגשי כסף אלגנטיים לצד כוס מים, כל אלה היוו השראה לתערובות הקפה החדשות של נספרסו שמושקות במהדורה מוגבלת. התערובות, בדרגת חוזק 6 (בסולם של 1-12), מבוססות על תערובת ליוונטו. מומלץ להוסיף חלב חם המדגיש את התווים המיוחדים של התערובות.

 

קפה בטעם זאכר-טורט: עוגה וינאית עשירה המורכבת משכבות שוקולד מפנקות שביניהן ריבת משמש, בזיגוג שוקולד מריר. תערובת הקפה זאכר-טורט משלבת בין תערובת הקפה ליוונטו, מאוזנת ועגולה, עם טעמי שוקולד ותווי משמש.

 

קפה בטעם שטרודל תפוחים: עוגה וינאית מפורסמת הדורשת מיומנות רבה ברידוד הבצק לעובי דק במיוחד, שיצליח לעטוף מלית תפוחים ריחנית.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

קפה בטעם לינזרפאי: תערובת קפה שהיא הומאז' לעוגה האוסטרית הוותיקה שהומצאה בשנת 1653 וקרויה על שם העיר לינץ שבאוסטריה. העוגה עשויה בצק ייחודי המתובל בציפורן וקינמון ומצופה בריבת פירות יער חמצמצה שמעליה רצועות בצק פריך שמונחות בקפדנות ויוצרות מראה שתי וערב. טעמי הלינזר טורט בשילוב התערובת המאוזנת של ליוונטו, יוצרים אספרסו בעל גוף עגול, עשיר בטעמי פירות אדומים ותווי בצק ריחני.

 

שלושת תערובות הקפה מדורגות ברמה 6 בסולם חוזק הקפה של נספרסו הנע בין 1-12. התערובות מצטרפות לשלושת התערובות הקבועות בטעמים של נספרסו- וניל, קרמל ושוקולד מריר.

 

המהדורה זמינה לתקופת זמן מוגבלת, עד גמר המלאי, באפליקציה של נספרסו, באתר , בטלפון 2500* או בבוטיקיםשל Nespresso ברחבי הארץ  




 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
קפה בטעמי עוגות
צילום: יח"צ
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים