סלט אבוקדו ובננות אקזוטי (צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
המרכיבים
6) מנות)
- 2 אבוקדו בשלים, קלופים ופרוסים
- 2 אפרסמונים, פרוסים
- 2 בננות, פרוסות
- 1/2 כוס עלי כוסברה
- 1/2 כוס עלי נענע
לרוטב
- 2 כפות סילאן או דבש
- 2 כפות שמן קנולה
- 2 כפות חומץ הדרים
- 1 כפית חרדל חלק
- 1 כף פרג
-
2 כפות מיץ תפוזים טרי
ההכנה
.1 מניחים בצלחת הגשה את פלחי האבוקדו, האפרסמון והבננות. מפזרים עליהם את עלי הכוסברה והנענע ומערבבים בעדינות.
.2 הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיביו. יוצקים על הסלט, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.
- איך מכינים מראש? אפשר להכין את הרוטב עד יומיים מראש ולשמור במקרר