פילה סלמון בציפוי מיסו וג'ינג'ר בתוספת ירקות עליים ואספרגוס

סופ"ש הוא זמן מצוין לנקות קצת - לא רק את הבית, גם את הארוחות: הכינו לכם מנה טעימה ובריאה, מתוך התוכנית לאכילה נקייה של הגר שפר

הגר שפר

|

31.05.18 | 08:51

פילה סלמון במיסו (צילום: אופיר שפר)
פילה סלמון במיסו (צילום: אופיר שפר)

מרכיבים

 2 מנות

 

  • 4 כוסות ירקות עליים (קייל, מנגולד, בוק צ'וי), נקיים וחתוכים
  • 4 כוסות אספרגוס פרוס למקטעים
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גורס
  • 2 כפות משחת מיסו לבן (ניתן לרכוש בחנויות למוצרים מהמזרח)
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 400 גרם פילה סלמון, מחולק לשני נתחים

 

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חולטים את הירקות העליים והאספרגוס בקערה גדולה עם מים רותחים למשך 10 דקות. מסננים היטב ומניחים בצד.
  3. מעבירים את העלים והאספרגוס לתבנית, יוצקים שמן זית ובוזקים מלח ופלפל ומערבבים. מסדרים בשכבה אחידה ואופים 10 דקות. מוציאים ושומרים בצד.
  4. מערבבים את הג'ינג'ר עם משחת המיסו, מורחים על הדג ואופים בתבנית בה השתמשנו לאפיית הירקות, רבע שעה.
  5. מניחים בכל צלחת מחצית מן הירקות ונתח דג ומגישים.

 

הגר שפר היא נטורופתית בכירה שהביאה לארץ גם את שיטת ה-CLEAN EATING. באתר שלה תוכלו לקבל פרטים נוספים על השיטה ומתכונים טעימים ופשוטים

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד