ספגטי נטול ספגטי: רצועות זוקיני עם עגבניות שרי, בזיליקום וקוביות טופו

אנחנו עדיין מחכים ששקיות מוכנות של זוקיני פסטה יגיעו לארץ, עד אז תצטרכו להתחמש בקולפן ולהכין אותה בעצמכם: וזה לגמרי שווה את המאמץ

הגר שפר

|

06.07.18 | 07:09

קערת ירקות במסווה של פסטה (צילום: Shutterstock)
קערת ירקות במסווה של פסטה (צילום: Shutterstock)

 פעם המתכון הזה שבר את הרשת מתוך תוכנית ה-detox21 אבל עכשיו אפשר לראות אותו כמעט בכל תוכנית דיאטה. נכון, יש צת התעסקות עם הקולפן אבל אני מקווה  שבקרוב נראה גם בישראל אפשרות לקנות שקיות מוכנות של זוקיני פסטה (קישואים חתוכים בצורת פסטה) כפי שניתן למצוא בכל העולם היום.

 

מרכיבים

מנה אחת

 

  • 4 זוקיני גדולים וקשים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 שן שום, פרוסה דק
  • 5 עלים של בזיליקום טרי, שטופים וקצוצים
  • 1/2 כוס עגבניות שרי, חצויות
  • 150 גרם טופו, חתוך לקוביות
  • מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה

  1. פורסים את ההזוקיני לרצועות דמויות ספגטי, בעזרת קולפן או מכשיר מיוחד לחיתוך ירקות קשים.
  2. מחממים את השמן במחבת, ומטגנים בו קלות את השום והבזיליקום.
  3. מוסיפים את השרי ומטגנים כדקה-שתיים נוספות.
  4. מוסיפים למחבת את רצועות הזוקיני ומטגנים תוך כדי ערבוב מתמיד.
  5. כאשר הזוקיני מתרככים, מוסיפים את קוביות הטופו למחבת ומטגנים שתי דקות נוספות.
  6. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומגישים.

 

 הגר שפר היא נטורופתית בכירה שהביאה לארץ גם את שיטת ה-CLEAN EATING. באתר שלה תוכלו לקבל פרטים נוספים על השיטה ומתכונים טעימים ופשוטים

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר פרווה
טבעוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (2 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג