צילום: AP

גורדון רמזי: "אבא שלי האמין שבישול זה רק למתרוממים"

מילד סקוטי שחטף מכות מאביו האלכוהוליסט, הפך גורדון רמזי לכוכב לשף העשיר בתבל עם הון מוערך של 118 מיליון דולר ו־16 כוכבי מישלן. בריאיון הוא מגלה מה הוא חושב על לקוחות שמצלמים מנות ומעלים לאינסטגרם, וגם מספר למה הטיול בירושלים היה אחד המהנים בחייו


שנה עברה מאז שהשף גורדון רמזי, שהונו מוערך ב־118 מיליון דולר והוא נחשב לשף העשיר בעולם, ביקר בישראל, והוא עדיין לא נרגע מהחוויה, אותה גם שיתף עם 4.5 מיליון העוקבים שלו ברשתות החברתיות. השף הבריטי חם המזג ובעל הפתיל הקצר, שהתפרסם בזכות שלל תוכניות טלוויזיה ("מטבחי הגיהינום", "מאסטר שף"), פשוט התאהב בירושלים, בסמטאות, בשווקים, באתרים הקדושים וכמובן באוכל, והעלה את רשמיו בעשרות סרטונים באינסטגרם, תוך כדי קריאות השתאות: "מדהים, וואו". "אני בירושלים, המקום הזה מטורף! מטורף!".

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?