
אלי באשר: "מכרתי גבינה ב-300 שקל לקילו, קראו לי פסיכופת"
הוא הביא את גבינות היוקרה לחנות הקטנה שלו בשוק מחנה יהודה, ונאלץ לזרוק סחורה כי אף אחד לא הבין למה לשלם כל כך הרבה כשהגבינה הכי יקרה במקום אחר עולה 70 שקל. אבל הוא דבק בחלום, וכיום הוא מחזיק ברשת חנויות גבינה עם 14 סניפים: "גבינות איכותיות לא אמורות להיות זולות, וכשמבינים את זה לא מתלוננים על המחיר"
כשאלי באשר (50) התחיל למכור גבינות לפני 25 שנה בשוק מחנה יהודה בירושלים, אנשים קראו לו פסיכופת.