צילום: ירון ברנר

אלי באשר: "מכרתי גבינה ב-300 שקל לקילו, קראו לי פסיכופת"

הוא הביא את גבינות היוקרה לחנות הקטנה שלו בשוק מחנה יהודה, ונאלץ לזרוק סחורה כי אף אחד לא הבין למה לשלם כל כך הרבה כשהגבינה הכי יקרה במקום אחר עולה 70 שקל. אבל הוא דבק בחלום, וכיום הוא מחזיק ברשת חנויות גבינה עם 14 סניפים: "גבינות איכותיות לא אמורות להיות זולות, וכשמבינים את זה לא מתלוננים על המחיר"


כשאלי באשר (50) התחיל למכור גבינות לפני 25 שנה בשוק מחנה יהודה בירושלים, אנשים קראו לו פסיכופת. 

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?