צילום: Alex solnthef

"הייתי עני כמו עכבר, עמדתי בפני תהום"

מארק טוב-קורוטקין חווה על בשרו את הצד הכואב של עולם המסעדנות. מסעדה שפתח הכניסה אותו לצרות כלכליות: חובות גדולים, ביקורים מההוצאה לפועל ודיכאון קשה. עכשיו, עם שני מיזמי קייטרינג מצליחים, הוא נזכר בימים הקשים ההם. ריאיון


האם אי פעם סגרתם עסק? האם פשטתם רגל? האם קיבלתם מכתב מהוצאה לפועל? ומה עם צ'קים שהבנק לא כיבד? לשף מארק טוב-קורוטקין כל זה קרה – ובגדול. 
premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?