צילום: Alex solnthef

"הייתי עני כמו עכבר, עמדתי בפני תהום"

מארק טוב-קורוטקין חווה על בשרו את הצד הכואב של עולם המסעדנות. מסעדה שפתח הכניסה אותו לצרות כלכליות: חובות גדולים, ביקורים מההוצאה לפועל ודיכאון קשה. עכשיו, עם שני מיזמי קייטרינג מצליחים, הוא נזכר בימים הקשים ההם. ריאיון


האם אי פעם סגרתם עסק? האם פשטתם רגל? האם קיבלתם מכתב מהוצאה לפועל? ומה עם צ'קים שהבנק לא כיבד? לשף מארק טוב-קורוטקין כל זה קרה – ובגדול. 
premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image עד 3 חיבורים פעילים בו זמנית


!חודש ראשון חינם