צילום: Shutterstock

תנו לי עוד מהחומר הזה: המרדף אחרי החלבון

חברות המזון משוויצות במוצרים המכילים אותו, מתאמנים בחדר כושר רוכשים אותו באבקות והתעשייה סביבו מגלגלת מיליארדי דולרים. האם באמת אנחנו זקוקים לכל כך הרבה חלבון? איפה עובר הגבול המסוכן? ומאיפה באמת כדאי לכם לקבל חלבון?


השם שלו זועק אלינו מכל מקום – מהמקרר בסופר, מהעטיפה של דגני הבוקר, מהכתבה ששיתף חבר שמכור לכושר. חברות מוסיפות אותו לכל מוצר (רצוי עם מילים כמו פרו או אקסטרה), אפילו כשמדובר בכלל בפחמימה. החלבון הוא סלב של ממש בעולם התזונה. 
premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי ynet+ שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?