צילום: תומי הרפז

השוקולייטרית איקה כהן: "מוכנה להיקבר על מצע של קוביות מרציפן ושוקולד"

הישראלית איקה כהן, שמדורגת בין מאה השוקולטיירים הטובים בעולם, כבר זכתה באיטליה במדליית זהב בזכות פרלין ממולא בזעתר. אחרי שמחלקת הגורמה של גאלרי לפאייט הזמינה ממנה קולקציה מיוחדת, גם היפנים התחילו לעוף על השוקולד שלה. לאמיר קמינר היא מספרת למה הביס שהיא הכי זוכרת הוא דווקא קובייה של פסק זמן, ומדוע אין לה שום כוונה להביא ילדים לעולם


premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי ynet+ שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?