עשו את זה קל: לביבות זוקיני נהדרות עם מוצרלה ומעט מאוד השקעה

מה זה ירוק, שחום ולוהט ישר מהמחבת? החטיף המטריף שתרצו להגיש בחג הזה ולא רק: הלביבות הללו מעולות כל השנה כארוחה צמחונית או כתוספת מוצלחת במיוחד

Xnet אוכל

|

06.12.20 | 08:16

מנת ירקות מוצלחת במיוחד - לביבות זוקיני שחומות וטעימות (צילום: אפיק גבאי)
מנת ירקות מוצלחת במיוחד - לביבות זוקיני שחומות וטעימות (צילום: אפיק גבאי)

מרכיבים

 

  • 4 זוקיני מגוררים וסחוטים מנוזלים
  • 1 בצל מגורר וסחוט מנוזלים
  • 1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות מיונז
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 4-3 כפות קמח לבן
  • שמן קנולה (לטיגון)

 

להגשה

  • רוטב צ'ילי מתוק
  • מיונז שום

 

אופן ההכנה

  1. מגרדים את הזוקיני והבצל על פומפייה דקה וסוחטים היטב. שמים בקערה.
  2. מוסיפים את הפטרוזיליה, המלח, הפלפל והמיונז. מוסיפים את הגבינה והקמח ומערבבים שוב.
  3. מחממים את השמן במחבת ומניחים כף מהתערובת, משטחים מעט ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. חוזרים על התהליך עם יתר התערובת. מגישים עם רוטב צ'ילי ומיונז שום.

 

* המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

 

 

 

 

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר חלבי
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (0 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג