צילום: שי פרנקו, סטודיו DMMMWA

איך מגדלים מזון-על חדש בעוטף עזה, ולמה כדאי לאכול אותו

הוא מקטין את הסיכוי למחלות לב וכלי דם, מוריד כולסטרול ואפילו עוזר לרזות. המנקאי, ירק זעיר ממוצא אסיאתי, הוא הלהיט התורן של העולם הקולינרי ואחת הבשורות החמות תוצרת כחול-לבן. כתבתנו ביקרה בבריכות ההידרופוניות של הסטארט-אפ "הינומן טק" בקיבוץ בארי, ושמעה על הדרך מהשותף החדש של היזמים – שף יובל בן נריה מ"טאיזו" – איך לשלב אותו בתפריט היומי: "חיפשתי במשך שנים סופר-פוד שלא יפגע בטעם או במרקם של המנות. הרגע שבו טעמתי מנקאי היה גילוי של ממש"


premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image עד 3 חיבורים פעילים בו זמנית


!חודש ראשון חינם