צילום: Shutterstock

הכימיה מאחורי האוכל: עקרונות לבישול מוצלח

איך מאזנים מתיקות בלי להוסיף סוכר, מה יהפוך בשר רזה לעסיסי יותר, ומהי הנוסחה לפשטידת ירקות מושלמת? בספר הבישול החדש שמסעיר את אמריקה לא תמצאו כמעט מתכונים. ד"ר שירלי קוריהר, כימאית מזון, תלמד אתכם איך לבשל אוכל הרבה יותר בריא וטעים בעזרת כמה עקרונות מדעיים פשוטים


premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image אירועים, הטבות והרצאות למנויים


הצטרפו עכשיו