צילום: גבריאל בהרליה

אביב משה: "הגעתי לשלב שאתה כבר מסתכל למעלה ושואל, הלו, מה העניינים?"

חודש וחצי אחרי שחנך את המסעדה הראשונה שלו בחו"ל, באה הקורונה והרסה לשף אביב משה את התוכניות. הוא נאלץ לסגור גם את המסעדה בתל–אביב, נכנס לדיכאון, מצא את עצמו בסדרת אשפוזים בבית חולים, וכשכבר חשב שהגרוע מכל מאחוריו באה גם מתקפת הטילים של חמאס. עכשיו כשהוא משנה את הקארמה שלו ופותח מסעדה חדשה, משה מספר איך מלימודי מכונאות בירושלים הגיע למטבחים הכי יוקרתיים בארץ, וכיצד נראית ארוחת סילבסטר בבית של רומן אברמוביץ' במוסקבה


premuim_image

עושים מינוי +ynet ונהנים מכל העולמות

premuim_image ניתן לבטל בקלות בכל עת
premuim_image גישה בלתי מוגבלת לכל כתבות +ynet
premuim_image עד 3 חיבורים פעילים בו זמנית


הצטרפו עכשיו