נאגטס עוף

המצרכים:
לנאגטס - 500 גר' חזה עוף, טחון פעמיים מלח מעט סוכר
2 צפייה בגלריה
(צילום: גיל אבירם)
לציפוי - 1 כוס קמח לחם 1 כוס קמח אורז או קורנפלור מעט מלח מעט תבלין גריל עוף
לתוספת תירס - 2 קלחי תירס טרי מלח סיר מלא במים
2 צפייה בגלריה
(צילום: גיל אבירם)
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את העוף הטחון עם שאר מרכיבי הנאגטס, ויוצרים בעזרת הידיים קציצות קטנות בצורה של נאגטס.
  2. מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה או חמניות.
  3. מערבבים את מרכיבי הציפוי יחד, ומצפים כל נאגטס בתערובת. מטגנים היטב עד להשחמה, ומוציאים לנייר סופג.
  4. מגישים עם מיונז ברביקיו או כל רוטב אחר שאתם אוהבים.
  5. מבשלים את התירס - יש מיליון שיטות לבשל תירס טרי, זו המועדפת עלי: ממלאים סיר עמוק במים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כף מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את התירס, מבשלים 5-10 דקות, מכבים את הלהבה ומשאירים מכוסה 5 דקות נוספות.