4 שנות מאסר על נסיון אונס
שופט בית המשפט המחוזי החליט להחמיר בעונשו של האני פיומי, שהורשע בניסיון אונס של צעירה שעבדה עמו. "בתי המשפט מצווים להטיל עונשים חמורים בעבירות מין כדי להגן על נשים", קבע השופט
"עבירות המין הפכו למכת מדינה, ובתי המשפט מצווים להגן על כבודן וגופן של נשים על ידי הטלת עונשים חמורים. זאת, כדי להרתיע לא רק את מבצעי העבירות בפועל כי אם גם עבריינים בכוח". כך נימק שופט בית המשפט המחוזי בתל אביב, אביגדור משאלי, פסק דין מחמיר שנתן היום (יום ג') ובו גזר ארבע שנות מאסר על ניסיון אונס.
האני פיומי, בן 20, הורשע בבית המשפט המחוזי בניסיון אונס של צעירה שעבדה אתו בבית אבות ברמת אפעל. השניים עבדו בעבודות ניקיון, ובזמן שניקו את אחד הביתנים סגר פיומי את דלת הכניסה ואת חלון הביתן, אחז במתלוננת, הפיל אותה בכוח ארצה, וניסה לאנסה.
בגזר דינם קבעו השופטים ש"המתלוננת, הנעדרת כל ניסיון וידע מיני, אף לא הצליחה לומר באופן חד משמעי אם הצליח האיש לבצע את זממו. פיומי עשה ככל שביכולתו כדי לאנוס את הצעירה, למרות שידע שלמעשיו עלולות להיות השלכות חמורות ביותר על חייה, מכיוון שהיא גדלה וחונכה בחברה מוסלמית שמרנית".
השופטים קבעו כי במעשיו הוא פגע קשות בנפשה של האשה ובתחושת הביטחון שלה ולכן נגזרו עליו ארבע שנות מאסר בפועל, שנת מאסר על תנאי ופיצוי למתלוננת בסך 5,000 שקל.