שתף קטע נבחר

אדיורון תתקין מערכות וידאו בשדות תעופה באמריקה

אדיורון תתקין מערכות הקלטה לצורכי אבטחה ב-5 שדות תעופה מרכזיים ברחבי אמריקה ב-2 מיליון דולר; אדיורון תתקין, בין היתר, מערכת בשדה התעופה הבינלאומי של סולט לייק סיטי ביוטה ארה"ב - שם מתקיימת השנה אולימפיאדת החורף

חברת אדיורון הישראלית הודיעה היום (א') על השלמת עסקות עם 5 שדות תעופה מרכזיים בצפון ובדרום אמריקה בהיקף כולל של כ-2 מיליון דולר. אדיורון תתקין שם מערכות הקלטת וידאו דיגיטליות במעגל סגור. שדות התעופה כוללים, בין היתר, את שדה התעופה הבינלאומי של סולט לייק סיטי במדינת יוטה בארה"ב. לאחרונה, התקינה אדיורון מערכת הקלטה דיגיטלית בנמל התעופה בן-גוריון.

טום בראון, סגן נשיא באדיורון, אמר, כי הבחירה של שדות תעופה מובילים בעולם במערכת ה-Vigilant מתוצרת אדיורון, מהווה הישג אסטרטגי חשוב עבור החברה. "הבחירה לשלב את הטכנולוגיה של אדיורון במערך האבטחה של שדות תעופה בעלי רף אבטחה גבוה, כמו זה בסולט לייק סיטי, היא עדות לטיב הטכנולוגיה שהחברה מציעה", אמר בראון.

"בחודשים האחרונים השקענו משאבים רבים בהתאמת מערכת ה-Vigilant לצרכים הייחודיים של שדות תעופה, השקעה שהוכיחה עצמה בעצם השגת עסקאות אלה", אמר בראון.

בראון הוסיף, כי בעקבות אירועי ה-11 בספטמבר שדות תעופה רבים בכל העולם צפויים בשנת 2002 לייעל ולהגביר את מערך האבטחה שלהם וחברות ישראליות יהוו שחקניות מרכזיות בתחום.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אדיורון. עם עסקה חשובה
אדיורון. עם עסקה חשובה
מומלצים