מכבי רעננה הגישה הצעה כספית לישראל שיינפלד

הקבוצה תמתין השבוע לתשובה סופית מסוכנו של שחקן נבחרת ישראל. הסנטר הקרואטי, מט מליסה, יגיע מחר למבחנים בקבוצה. המשא ומתן עם בורקו ראדוביץ' עדיין נמשך

שגיא אלבז עודכן: 14.08.01, 22:46

מכבי רעננה טרם השלימה את סגל שחקניה לקראת העונה הבאה. הקבוצה מנהלת במקביל משא ומתן עם מספר שחקנים. לסנטר ישראל שיינפלד (25, 2.07 מ'), שנכלל בסגל נבחרת ישראל, הוגשה הצעה כספית דרך סוכנו, עליה הוא אמור להשיב השבוע.

בנוסף, בוחנת רעננה את אפשרות צירופו של הסנטר הקרואטי, מט מליסה (25, 2.08 מ'). השחקן אמור לנחות מחר (ד') בישראל, ובמידה שירשים, יוחתם.

ברעננה עדיין מקווים להשלים את המשא ומתן עם שחקן מכבי תל אביב, בורקו ראדוביץ'. יו"ר הקבוצה, זוהר הלפרין: "צריך לזכור שהוא לא שחקן חופשי. קיבלנו רשות ממכבי תל אביב לנהל איתו משא ומתן. כרגע, אנחנו ממתינים לקבלת תשובה מהסוכן שלו".

הלפרין הוסיף כי הקבוצה מקווה לסכם עם הזר קורי קאר לעונה נוספת, ובכך הוא יצטרף לג'סי סולטרס, שחתם השבוע לעונה שלישית ברעננה. מעבר לכך, אין כוונה לצרף שחקנים נוספים.

 
פורסם לראשונה