"אני מרגיש מצוין וחזק, ומאמין בחפותי. לא עברתי שום עבירה פלילית. חקירת המשטרה אליה זומנתי היתה הוגנת". כך אומר ל-ynet טוביה סער, באמצעות עורך דינו.
סער שוחרר ביום ו' למעצר בית של שבוע ימים, והוא ישהה בביתו שברמת אביב.
אשתו של סער שבה ביום שישי בשעות הצהריים מטיול בחו"ל. חוקרי המשטרה גבו ממנה עדות לגבי מפגשיו של סער עם הקטינה, שהוריה התלוננו כי קיים עימה יחסי מין. עדותה של אשתו היתה נחוצה כדי לאמת את גרסת ההורים והילדה, לפיה סער ניסה לסחוט אותם, ואף איים כי אם יפנו למשטרה - יחשוף מידע מביך אודותיהם, שהגיע לידיו.
חוקרי המשטרה בודקים כעת חשד לכאורה, לפיו סער ניהל מערכת יחסים וירטואלית עם נערות נוספות. על פי החשד הוא הזדהה כשחקן נבחרת הטניס של ישראל, בן 17. החוקרים אמורים לבדוק בימים הקרובים את המחשב ותקליטורים שהחרימו בביתו של סער במטרה לאשש את החשדות.
בכירים במשטרת מרחב הנגב ציינו כי כרגע יש בידיהם ראיות נגד סער בעבירות של הדחה בחקירה, סחיטה, איומים ובעילה אסורה של קטינה. לעומת זאת גורם בפרקליטות מחוז דרום טוען כי יהיה קשה להגיש כתב אישום נגד סער על פי הממצאים הקיימים. ההערכה היא כי תוך כמה שבועות התיק יועבר לפרקליטות מחוז דרום, לקבלת החלטה סופית בעניין.
במשטרה לא שוללים את האפשרות שסער יזומן לחקירה נוספת אם יתגלו ממצאים חדשים בפרשה.