אברהם בחרי, ממקימי רב בריח ובעל חטיבת הדלתות וחטיבת ההגנה לרכב של החברה, ביקש היום (א') מבית המשפט המחוזי בת"א לאסור על חברת מולטילוק למכור ליצרני וליבואני דלתות צילנדרים ומנעולים עליהם מוטבעים סימני המסחר מולטילוק (MUL-T-LOCK).
בנוסף' דורש בחרי לאסור על מולטילוק למכור ליצרני ולמשווקי מערכות הגנה לרכב בישראל מפתחות המשמשים להרכבת מנעולי הגנה, משום שגם עליהם מוטבעים סימני המסחר של החברה.
הבקשה הוגשה לאחר שבשבוע שעבר ביקשה מולטילוק לסלק על הסף את התביעה שהגיש כנגדה במאי אברהם בחרי. בחרי מבקש לבטל את ההסכם שחתם לפני כשנה עם מולטילוק, בעקבותיו הועברו לבעלותו חטיבות הדלתות והמנעולים לרכב תמורת 45 מיליון דולר. לטענתו' החברה הפרה את ההסכם שחתמה עימו תוך תחרות בלתי הוגנת ופעלות שביצעה על מנת להוציאו מהשוק.
בחרי טוען, כי הסיבה העיקרית לשמה הסכים לרכוש את החברות היתה קבלת הזכויות בסימן המסחרי MUL-T-LOCK ובלוגו של הדמות השרירית באופן בלעדי בתחום הדלתות ובתחום הרכב.
בבקשה שהגיש אף טוען בחרי, כי לאחרונה החלה מולטילוק למכור בסתר ובדרכי מירמה צhלינדרים, מנעולים ומפתחות הנושאים את סימני המסחר המרכזיים. כך למשל נטען כי לאחרונה החלה מולטילוק לספק לחברות חוסם, מגן בריח ורום בריח, שהינן מתחרות מוצרים עליהם מוטבעים הדמות השרירית הידועה של רב בריח או סימן המסחר "מולטילוק".
בחרי מדגיש כי אם המצב יימשך, לא תהיה לחטיבות המצויות בבעלותו זכות קיום והן תאלצנה לסגור את עסקיהן ולפטר את עובדיהן וכתוצאה מכך תאבדנה 1000 משפחות את מקור פרנסתן.
טרם הוגש כתב הגנה, ובית המשפט קבע דיון במעמד הצדדים ב-30 באוקטובר.