מכבי ת"א: חשש מהחמרה במצבו של זייתוני

זייתוני התלונן על כאבים עזים בברכו, וד"ר רוסנובסקי חושש שהוא סובל מקרע נוסף ברצועה. לא ברור אם שלח ודגו יהיו כשירים למשחק בנתניה

משה גוזגל עודכן: 17.10.01, 23:45

במכבי ת"א חוששים מהחמרה במצבו של אורן זייתוני, קשרה המושבת של הקבוצה. זייתוני, שעבר ניתוח בברכו, אמור היה להחלים ולחזור למגרשים כבר בעוד שבועיים, אולם בימים האחרונים התלונן השחקן על כאבים עזים בברך. רופא הקבוצה, ד"ר מארק רוסנובסקי חושש כי זייתוני סובל מקרע נוסף ברצועת הברך. מחר אמור השחקן לעבור בדיקה, ואז יוחלט אם יעבור ניתוח נוסף, או ימשיך בדרך ההחלמה הנוכחית. במידה וזייתוני יאלץ לעבור ניתוח, הוא ייעדר תקופה ארוכה מהמגרשים.

אמיר שלח, שנפגע במשחק ההפסד ברודה (4:1), עבר היום בדיקה אצל ד"ר רוסנובסקי. מחר אמור השחקן לעבור צילום אולטרסאונד, שיקבע האם הוא צריך מנוחה ארוכה או שיחזור למגרשים כבר ביום ראשון. שלח עדיין סובל מכאבים בגבו.

הפצועים הרבים יוצרים לניר לוין, מאמן הקבוצה, בעיה קשה בהרכב לקראת המשחק ביום ראשון מול מכבי נתניה. בנוסף לזייתוני ושלח, גדי ברומר עדיין מושבת, ודני משען עדיין מחלים מניתוח ברגלו. נכון להיום (ד'), לא ברור אף אם ברוך דגו יהיה כשיר למשחק.

 
פורסם לראשונה