דנוט לופו מתקרב לצפרירים

המחלוקת היחידה בין הקשר הרומני לקבוצה היא על אורך חוזהו

יניב חרמש עודכן: 20.09.00, 15:00

הקשר הרומני, דנוט לופו, מתקרב לצפרירים חולון. בשיחה שקיים אמש (ג') השחקן עם מנכ"ל צפרירים, מישקה לפרדון, התגלו פערים סבירים בין הצדדים. המחלוקת העיקרית היא סביב אורך חוזהו של השחקן. לופו דורש חוזה לעונה מלאה, בעוד המועדון מעוניין להחתימו לחודש ניסיון, כפי שכבר נהגו השנה עם הגרוזיני גיורגי גוגיאשוילי. גוגיאשוילי אגב, הוא אחד המועמדים לעזוב את הקבוצה בעקבות בואו האפשרי של לופו.

מועמד נוסף לעזוב הוא החלוץ סנאד ראפו. ראפו הושעה אמש מאימון הצהרים בעקבות ויכוח קולני בינו לבין המאמן שייע פיינגנבוים. היום יחזור ראפו לאימון אחר הצהרים של הקבוצה.

אסיף בן ישי, שהתאמן בצפרירים בשבועת האחרונים, חזר למועדונו הפועל חיפה, ללא שהושג סיכום בין צפרירים לחיפה על מעברו. חולון סירבה לדרישת חיפה לשלם 10 אלף דולר עבור השאלת השחקן. בן ישי דורש כעת ממנכ"ל הפועל חיפה, אבי קאופמן, לשוב לסגל חיפה ולאימוניה.

בעיותיה הכספיות של צפרירים גם מונעות ממנה להחתים את הקשר סהר מזרחי שממשיך להתאמן בקבוצה.

 
פורסם לראשונה