חברת קולגייט, יצרנית מוצרי היגיינת הפה, משיקה משחת שיניים חדשה. המשחה, "קולגייט טוטל פלוס הלבנה", מגינה על החניכיים והשיניים ומלבינה אותן.
את קמפיין ההשקה למוצר מובילה הסיסמה: "אותה קולגייט טוטל עם הגנה ל-12 שעות, עכשיו גם מלבינה". הקמפיין, בהיקף של 600 אלף דולר, עולה באמצעות משרד הפרסום שלמור-אבנון-עמיחי/Y&R, ונבנה על בסיס קמפיין מבית היוצר של Young& Rubicam העולמית.
הקמפיין כולל 3 סרטונים קצרים באורך 15 שניות, הממחישים את עוצמת ההלבנה של המשחה בנוסף לתועלות הבריאותיות של קולגייט טוטל – הגנה טוטלית לשיניים ולחניכיים ל-12 שעות. קמפיין הטלוויזיה יגובה במודעות במגזינים.
מחיר המשחה הוא 16.90 שקל לשפופרת של 100 גרם. המשחה כשרה בהשגחת הבד"צ במנצ'סטר והרבנות הראשית בארץ, ומפוקחת על ידי משרד הבריאות והתאחדות רופאי השיניים.