כרמלה הרשקו מפתח-תקווה קנתה בסוף ספטמבר 8 בקבוקי קולה משפחתיים בהיפר-נטו בקניון אבנת בפתח-תקווה. לדבריה, עד שהגיעה למכוניתה במגרש החניה, התפוצץ הבקבוק הראשון בתוך עגלת הקניות. חשבתי שזה מקרה והמשכתי, כתבה לנו השבוע. לטענתה, כשהגיעה הביתה והתחילה לפנות את המצרכים, בקבוק נוסף התפוצץ בדיוק באותה צורה.
הרשקו מספרת, כי סידרה את המוצרים ומיהרה להביא את בעלה מהעבודה, וכששבו הביתה ראו שהתפוצץ גם הבקבוק השלישי, בדיוק באותה צורה, והתיז לכל עבר על הקירות. הרשקו התקשרה להיפר-נטו ושם הסבירו לה, שהם לא צד בעניין ושעליה לפנות לקוקה-קולה.
בקוקה-קולה הבטיחו להרשקו שביום ראשון יתקשרו אליה, כי ביום שישי לא עובדים. ואכן, ביום ראשון הגיע נציג החברה, ראה את הכתמים ולקח בקבוק אחד לבדיקה.
לדברי הרשקו, לאחר שלושה ימים התקשרה בחורה מקוקה-קולה והודיעה לה כי הבקבוק בבדיקה, וכדאי שתהיה לה הרבה סבלנות. לאחר שבועיים, משפקעה סבלנותה, התקשרה הרשקו לחברה, אך עדיין לא קיבלה תשובה. רק כעבור זמן מה, כשהתקשרה בשנית, הודיעו לה, לדבריה, שהיתה תקלה ויש פגם בבקבוק, והיא תפוצה.
מה הפיצוי? שאלה כרמלה הרשקו, וקיבלה תשובה: 2 מארזים של 8 יחידות. ומה עם הקירות שהתלכלכו? שאלה. בקוקה-קולה הבטיחו שיבדקו.
כעבור מספר ימים הגיע נציג החברה לביתה של הרשקו. לדבריה, הוא אמר לה שהוא לא מבין למה היא עושה עניין מהכתמים על הקירות, כי ממילא הקירות שלה לא נקיים. לטענתה, לאחר שראה שבידיה בקבוקים נוספים מאותו משלוח, שגם הם היו פגומים בתחתית, אמר שהוא מוכן לשלוח מישהו לנקות את הקירות.
פנינו לדובר החברה וקיבלנו את התגובה הבאה: מנהל מחלקת שירות לקוחות של החברה ביקר בביתה של המתלוננת והציע לה סיוע בניקוי המקום בדירתה, שלטענתה התלכלך כתוצאה מהתפוצצות בקבוק קוקה-קולה. למתלוננת הוצע ארגז קוקה-קולה על כל אחד מהבקבוקים שהתפוצצו.