בקרוב: טלפון סלולרי חינם לכל מתגייס לצה"ל

מחלקת הפרט באגף כוח אדם בצה"ל פתחה מועדון לקוחות, שיעניק לחיילים בשירות סדיר הנחות בבתי עסק והנחות ברכישת כרטיסים למופעי בידור ואירועי ספורט. כל חייל יקבל טלפון סלולרי חינם, באמצעותו יוכל "לנהל את עסקיו"

פליקס פריש עודכן: 09.12.01, 00:10

בשורה לחיילים בשירות סדיר: בקרוב יקבל כל צעיר וצעירה המתגייסים לצה"ל טלפון סלולרי ביום כניסתם לבקו"ם, שבאמצעותו יוכלו להתקשר חינם לשני מספרי טלפון שיגדירו מראש. במקביל ינהלו החיילים בטלפון את "ענייניהם המסחריים", ויהפכו לחברים במועדון הלקוחות הגדול ביותר במדינה - "מועדון יותר".

מועדון הלקוחות, שהוקם על ידי מחלקת הפרט באגף כוח אדם בצה"ל בראשות אל"מ רון שטרן, יעניק לחיילים הנחות בבתי עסק רבים והטלפון הסלולרי ישמש אותם על מנת לרכוש שירותים ומוצרים שונים באמצעות כרטיס האשראי שיקבלו במסגרת מועדון הלקוחות, ולנהל את חשבון האשראי שלהם.

"חייל שנמצא במוצב מרוחק בשטחים מתקשה כיום לרכוש לעצמו בהנחה כרטיס למשחק כדורגל של הפועל תל אביב, למשל", אמר קצין בכיר באגף כוח אדם, "אבל בקרוב הוא יוכל לקבל הודעת SMS בטלפון הסלולרי, עם הצעה אטרקטיבית לרכישת עשרות כרטיסים להופעות בידור או למשחקי ספורט של קבוצות צמרת. החיילים הראשונים שיזמינו את הכרטיס ייהנו מהשירות, ללא קשר למקום בו הם נמצאים".

מחלקת הפרט אף הקימה אתר אינטרנט דרכו יוכלו החיילים לראות את השירותים והמוצרים ולהזמינם, בין אם באמצעות מחשב אישי בביתם או בבסיס, ובין אם באמצעות המכשיר הסלולרי, עם ממשק wap.

 
פורסם לראשונה