סלאש, הגיטריסט לשעבר של "רובים ושושנים", לא הורשה להיכנס למופע מלא עד אפס מקום שקיימה הלהקה ביום ראשון בלילה במלון-קזינו בשם ההארד-רוק בלאס-וגאס. היה זה המופע השני במספרשל "רובים ושושנים" בשמונה השנים האחרונות. סלאש, שהעניק ראיון קצר ל רדיו ABCEWS, סיפר כי ניסה להיכנס למופע, אך מאבטח הורה לו לצאת בהוראתו של סולן הלהקה אקסל רוז. מתברר כי רוז, השריד היחידי שנותר מהצוות שרקח את "תאבון לחורבן", הורה למאבטחים לסלק כל חבר עבר של הלהקה שיעז להיכנס לאירוע.
הנוכחים במופע דיווחו על מופע מוצלח במיוחד, למעט אי אלו תקלות טכניות שהפריעו לשירתו של רוז. הגרסה החדשה של "רובים ושושנים" פתחה את המופע עם "ברוך בואך לג'ונגל" מ"תאבון לחורבן", אך הציגה גם חומרים חדשים.
במהלך המופע, דיווח רוז לקהל על שלל הבעיות הטכניות ומנה גם את הסיבות לדחייה הכפולה של מסע ההופעות האירופאי בטענות הקשורות לבעיות משפטיות בינו לבין חברי הלהקה הקודמים. כמו כן, טען רוז, הוא מעולם לא אמור היה לצאת בקיץ למסע הופעות אירופאי, כפי שדיווחה התקשורת. לדבריו, הוא קרא באינטרנט על ביטול מסע ההופעות.