דמאטק תספק מערכות בקרה אלקטרונית לחב' סקוטית

תספק מערכות לחברת Reliance Security Group, שזכתה לאחרונה בחוזה להפעלת תוכנית מאסרי בית מבוקרים אלקטרונית בסקוטלנד; צופה הכנסות של 3-4 מיליון דולר בתוך 5 שנים; מדובר באספקת

ynet עודכן: 15.01.02, 14:14

חברת דמאטק הישראלית (הנסחרת בבורסה של לונדון) המתמחה בפיתוח טכנולוגיות בקרה ומעקב אלקטרוניות, הודיעה היום (ג') על הסכם לאספקת מערכות לחברת Reliance Security Group, שזכתה לאחרונה בחוזה להפעלת תוכנית מאסרי בית מבוקרים אלקטרונית בסקוטלנד. Reliance נסחרת אף היא בבורסת לונדון.

תוכנית מאסרי הבית הסקוטית עתידה לצאת לדרך במאי 2002, ולהימשך 5 שנים. ההכנסות מהתוכנית, במסגרתה יושכרו מערכות Elmo-Tech ל-Reliance מוערכות ב-3-4 מיליון דולר על פני התקופה, וישפיעו על הכנסותיה השוטפות של החברה כבר במחצית השנייה של השנה.

לפני שבוע הודיעה דמאטק, כי חתמה על הסכם הפצה עם מיצובישי ארה"ב, שההכנסות ממנו מוערכות ב-6-4 מיליון דולר בשנתיים הקרובות. היקף מכירות של דמאטק בשנת 2000 הסתכם בכ-15 מיליון דולר.

 
פורסם לראשונה