דרושה תמיכה טכנית לניופאן

המדיח של א' התקלקל, והטכנאי של ניפאן שהגיע לביתה אמר שהוא זקוק לתיקון, והלך. כשהתקשרה לחברה אמרו לה שהמדיח בתיקון - למרות שהוא היה אצלה בבית. הסיבה: תקלת מחשב

גבי ברון עודכן: 06.02.02, 08:58

משהו קרה למדיח-הכלים של א' מכפר-טרומן. הטכנאי שהוזמן הגיע, שלף את המדיח ממקומו, בדק והחזיר אותו למקום. צריך לתקן, קבע, והלך לדרכו.

א', שלא היתה בבית בעת ביקור הטכנאי, התקשרה לחברת ניופאן ושאלה מתי יבואו לקחת אותו לתיקון. להפתעתה, השיבו לה בחברה כי המדיח כבר נמצא במעבדה, וכי היא תקבל הודעה כשיתוקן. אבל המדיח אצלי, בכלל לא לקחתם אותו, התווכחה א'. גבירתי, הסביר נציג החברה הסבלני: המדיח במעבדה, מדובר בקלקול רציני, תקבלי הודעה.

א' העקשנית חיכתה כמה ימים, הרימה שוב טלפון לחברה - והסיפור חזר על עצמו מחדש: הם שאלו מה הבעיה, היא ענתה שהמדיח מקולקל, הם הודיעו לה בטון לקוני שהמדיח נמצא במעבדה ויודיעו לה כשהוא יתוקן.

א' החלה להרגיש שהיא מאבדת את שפיותה. הוא לא בתיקון, הוא אצלי במטבח, שאגה לתוך השפופרת, אני דורשת לדבר עם מנהלת מחלקת השירות.

לדברי א', גם כשעלתה מנהלת השיווק האדיבה על הקו, היא סיפקה את אותו הסבר: למה את כועסת, גבירתי? המדיח נמצא אצלנו במעבדה, ונודיע לך כשהוא יתוקן. על סף היסטריה, מלמלה א' בכוחותיה האחרונים את המנטרה הקבועה: המדיח לא אצלכם, התייפחה, הוא אצלי. אי אפשר לתקן אותו דרך הטלפון.

וראה זה פלא: משהו בייאושה של א' נגע ככל הנראה לליבה של מנהלת השירות, והיא שלחה טכנאי לביתה של א' שבא ולקח את המדיח.

אחרי יומיים, לדברי א', צלצל הטלפון. על הקו היה טכנאי של ניופאן. מתי אפשר לבוא לקחת את המדיח?, שאל באדיבות.

מניופאן נמסר בתגובה, כי אילו היתה א' זמינה בשבוע שעבר, ניתן היה לקצר את סבלה בכמה ימים. הבעיה, הסבירו בחברה, נעוצה במחשב: זה לא מצחיק, זה עגום ולא נעים. עובדתית, החברה הכניסה מה-1 בינואר תוכנת שירות חדשה ומורכבת, שבה השקיעה חצי מיליון דולר.

מתברר, כי כל התקלות נובעות מרישום ושימוש לא נכון בתוכנה הזו, ועל כך אנחנו מביעים התנצלות עמוקה. נדאג גם שהלקוחה תפוצה.

 

 

 

 

 

 
פורסם לראשונה