חלוץ בית"ר ירושלים ויקטור פאצ'ה יועמד לדין משמעתי, עקב התבטאויותיו בגנות המאמן אלי כהן במקומון ירושלמי, לפני כשבוע. פאצ'ה הושעה בשבת שעברה וקיבל היתר לחזור לאימונים שלשום (ה'), לאחר ששלח מכתב לאופ"א ובו התלונן כי הקבוצה שללה ממנו את הזכות להתאמן, ובכך הפרה עימו חוזה.
למרות חזרתו לאימונים, הוחלט להעמידו לדין עם שובו של היו"ר מאיר פניג'ל מארצות הברית. פניג'ל, שחזר אתמול לישראל, צפוי לזמן את החלוץ לוועדת משמעת פנימית לפני המשחק באשדוד ביום ב' הקרוב ולהטיל עליו קנס כספי.
פניג'ל: שפגט לא יעבור לבית"ר
מנכ"ל בית"ר ירושלים, אברהם לוי, תקף אתמול את המאמן אלי כהן בראיון לרדיו ירושלים על הרקע הידיעות, לפיהן מעוניין כהן במינויו של חנן שפגט כמנכ"ל בית"ר. לוי לא היסס לומר: "אם כהן רוצה מנכ"ל אחר, שילך לעבוד בקבוצה אחרת". פניג'ל, אגב, הכחיש כי שפגט, שאמור לעזוב בקרוב את תפקידו במכבי חיפה, יעבור לבית"ר: "שפגט לא מיועד לעבוד בקבוצה, ואברהם לוי ממשיך כרגיל".