קנס של 7,500 שקל, והתחייבות של 20 אלף שקל שלא לבצע בעתיד עבירה דומה נגזרו על ידי בית משפט השלום בתל אביב, על חברת מיני ליין תקשורת, בגין עבירה על חוקי הגנת הצרכן.
מיני ליין תקשורת הורשעה בעבירה של הטעיית הצרכן, לאחר שבמסגרת מסע פרסום חילקה החברה עלונים, בהם הבטיחה לקונים בקניון רמת אביב בסכום של 345 שקל זכאות למתנות שונות.
בחקירה של משרד התעשייה והמסחר, שנפתחה בעקבות תלונת צרכן, התברר כי קבלת המתנות הייתה מותנית בהצטרפות לסלקום ובחתימה על התחייבות לרכישת מכשיר טלפון סלולרי של סלקום בסך 1,800 שקל. ממשרד התמ"ס נמסר, כי מיני ליין תקשורת הטעתה את הצרכנים בעניין מהותי בעסקה, כאשר נקטה במדיניות של מתנה המתלווה לעסקה ומהווה שיקול לגבי הכדאיות.
לאור ממצאי הבדיקה, הגישה תובעת מחוז תל אביב במשרד התמ"ס, עו"ד טלי קינן, כתב אישום נגד החברה. שופט בית משפט השלום בתל אביב, משה שמאי, הרשיע את החברה, תוך ציון כי לאיסור ההטעיה יש חשיבות רבה. לדברי השופט, חשוב שהמידע הכלול במודעות פרסום יהיה אמין ונכון, שכן הוא מהווה את הבסיס עליו מבסס הצרכן את שיקוליו לבחירת המוצר.