חשד: בן רצח את אמו

לפנות בוקר, לפי החשד, ירה מאבטח כבן 27 באמו בת ה-55. כשנעצר מילמל: הייתי חייב לגמור עם זה. שכנה אני בהלם- היא כל כך אהבה את הילדים שלה

איתי רפופורט עודכן: 10.06.02, 08:38

צעיר כבן 26 מחיפה חשוד שרצח לפנות בוקר את אמו בת ה-55. הצעיר, מאבטח במקצועו ירה באמו, מאקדחו האישי, מספר פעמים. זהו המקרה השני בו רוצח בן את אמו בתוך פחות משבוע: ביום חמישי שעבר רצח בן את אמו בת ה-74 (על הרצח - ראו קישור מימין).

השכנים סיפרו ל-ynet שלפנות בוקר שמעו מספר יריות מדירת המשפחה ברחוב תל-אביב. נטשה אילין, שכנה: "אמא שלי העירה אותי ואמרה לי שהיא שמעה יריות וצעקה לי ללכת לראות מה קרה".

בעלה של הנרצחת ובתה, נכחו בדירה בעת הרצח. הבת היא זו שהזעיקה את המשטרה ואת מגן דוד אדום. חובשים שהגיעו לדירה ניסו לבצע החייאה באם, אולם ללא הצלחה.

חוקרי משטרת חיפה עצרו את הבן שמירר בבכי ומלמל: "היו לי הרבה ייסורים. הייתי חייב לגמור עם זה. פשוט לגמור עם זה".

סגן מפקד משטרת חיפה, סגן ניצב מוקי זנדברג, אמר שהחשוד ברצח מתקשה לשתף פעולה עם השוטרים כי הוא שרוי בהלם. יחד עם זאת, הוא סיפר כי החיים בבית היו קשים בשל בעיות פסיכיאטריות שמהם סבלה האם.

אחת השכנות, חיה אלונטרפוט: "אני בהלם. זה לא ייתכן. היא כל כך אהבה את הילדים שלה". גם שכנים אחרים אומרים שלא ידעו על כל אלימות במשפחה, אולם גורמים במשטרת חיפה אומרים שמעדויות ראשונות שנגבו עולה שבני המשפחה היו מסוכסכים זמן רב.

בחודש האחרון, מאז תחילת מאי, אירעו באזור חיפה ועכו שבעה מקרי רצח בתוך המשפחה. בחדרה גבר רצח את אמו החורגת. מספר ימים אחר כך רצח בן את אביו בקרית ים ובאותו שבוע רצח בן את אביו גם בכפר יסיף. ימים אחדים לאחר מכן רצח גבר את דודתה של אשתו. בסוף השבוע האחרון רצח בן את אמו בחיפה ואתמול רצח בעל את אשתו בעכו, ביום בו הם היו אמורים להתגרש. הרצח היום הוא הרצח השביעי.

 
פורסם לראשונה