קשר נבחרת גרמניה, דיטמאר האמן, הגיב היום (ה') בהומור לביקורת שהביעה התקשורת הבריטית כנגד סגנון משחקה של נבחרתו במונדיאל. "הכותרות משעשעות אותי", אמר האמן, קשר ליברפול. "זה רק מוכיח שעשינו כל דבר בצורה נכונה".
היומון הבריטי 'טלגרף' כינה את שחקני נבחרת גרמניה, אלופת העולם שלוש פעמים, 'רובוטים', לאחר המשחק נגד דרום קוריאה (0:1). גם עיתונים אחרים הצטרפו לביקורות על חניכיו של רודי פלר בשל משחקם המשעמם. "אני מעדיף לשמוע את הביקורות מאשר להאזין לרחמים שביטאו כלפינו ביורו 2000", הוסיף הקשר בן ה-28 בהתייחסו להדחה של גרמניה בסיבוב הראשון באותו טורניר.
האמן, שצפוי לפתוח בהרכב במשחק הגמר נגד ברזיל ביום א', אמר כי מעולם לא נתקל בבעיות עם התקשורת הבריטית בשעה ששיחק בליברפול. "הם תמיד היו הוגנים ולויאלים כלפיי. היריבות בין אנגליה לגרמניה תמיד מתמקדת במישור הלאומי", סיכם האמן.