שווייץ: יאנג בויס ירדה למקום השמיני; תקווה פצוע

אבי תקוה לא נכלל בסגל יאנג בויס ברן שהפסידה 1:2 בסנט גאלן וירדה למקום השמיני בטבלה. גראסהופרס ציריך ממשיכה להוליך אחרי שניצחה 4:2 בדלמוט

ynet עודכן: 25.08.02, 20:58

אבי תקוה לא שותף הערב (א') במשחק קבוצתו השווייצרית, יאנג בויס ברן, בסנט גאלן, אולם הפעם בניגוד למשחקים קודמים העונה, היתה זו פציעה שמנעה ממנו לקחת חלק במשחק ולא שיקול הדעת של מאמנו, מרקו שליבאום.

בלי תקוה בסגל המשחק הפסידה יאנג בויז 1:2. לאחר מחצית ראשונה ללא שערים העלה סאשה מילר את המקומיים ליתרון בדקה ה-57 ודניאל אימהוף הגדיל את יתרונה של סנט גאלן ל-0:2, תשע דקות לאחר מכן. שער בודד של סטפן שאפויסאט בדקה התשעים לא הועיל ליאנג בויס המתדרדרת, הניצבת עתה במקום השמיני בטבלה.

את הטבלה ממשיכה להוביל בביטחה קבוצתו של תקוה בעבר, גראסהופרס ציריך, שניצחה בחוץ את דלמונט 4:2. אדוארדו ריביירו העלה את גראסהופרס ליתרון כבר בדקה השניה, אך זנון סלימי מדלמוט הישווה בדקה ה-11 ואף העלה את המארחים ליתרון 1:2, חמש דקות לאחר מכן. ג'וזפה נוצ'יטה מדלמוט הורחק בדקה ה-24 ואיפשר לגראסהופרס לחזור למשחק. שער נוסף של ריביירו בדקה ה-32 הישווה את התוצאה ושני שערים נוספים של אנטוניו באריחו (55) ורוברטו קבאניאס (88) קבעו ניצחון שמיני העונה לגראסהופרס.

 

תוצאות משחקי אתמול

 

סרבט ז'נבה - פ.צ. אראו 0:5. כבשו לז'נבה: פיליפ סנדרוס (25), פאולו דיוגו (67), לאונדר ת'ורה (77), מאסימו לומבארדו (87, 90). לאמין דיארה מאראו הורחק בדקה ה-49.

פ.צ. ת'ון - פ.צ. באזל 2:4. כבשו לת'ון: מיליאם ראמה (32, 83), פטריק באומן (64), אדריאן מוזר (86). כבשו לבאזל: הרב טום (50, 90).

פ.צ. ציריך - נוישאטל קסמאקס 2:3. כבשו לציריך: סטפן קלר (40), אל-חסן קעיטה (58) ודניאל טארון (90). כבש לנוישאטל: לאנדרו פונסקה (48, 68).

פ.צ. לוצרן - פ.צ. וויל 1:1. כבש ללוצרן: אלכסנדר מונטרו (19). כבש לוויל: פליקס מורדקו (64).

 
פורסם לראשונה