רשות שדות התעופה מנסה לסכם עם נציגי העובדים על תוכנית הבראה לרשות, שתביא לצמצום ניכר בהוצאות השכר שלה, המסתכמות כיום בכ-600 מיליון שקל. מדובר בדרישה חריגה בתולדות הרשות, גם מכיוון שהוועד הכללי ברשות נחשב חזק מאוד ולא מהסס לשבש את התנועה בנתב"ג. לפי הערכה, בסופו של דבר יושג צמצום קטן בהרבה.
לפי התוכנית, יוקטנו עלויות השכר של כ-3,000 העובדים הקבועים והזמניים ברשות בכ-150 מיליון שקל בשנה - קיצוץ של 25%. בנוסף, עצרה הרשות קליטת עובדים חדשים, הקפיאה שכר, הקפאת קידום וביצעה צעדים נוספים, כמו ביטול כפילויות בין היחידות השונות.
המצב ברשות קשה. אני מוכן לקיצוץ אולם לא אתן לפגוע בשכר של עובדי הכפיים, אמר בתגובה פנחס עידן, יור ועד העובדים הכללי של עובדי רשות שדות התעופה. עידן הוסיף כי טרם נתן הסכמתו לקיצוץ כלשהו: לפני שמקצצים בשכרם של עובדי הכפיים נראה את ההנהלה מקצצת בשכר הבכירים הגבוה. בלי זה פשוט לא נדבר איתם.
במקביל מסרה רשות שדות התעופה, כי בספטמבר 2003 תחל תקופת ההרצה של טרמינל הנוסעים החדש בנמל התעופה בן-גוריון. תקופת ההרצה תימשך עד שכל המתקנים בטרמינל החדש יפעלו כראוי.