הקבוצה הליטאית ז'אלגיריס קובנה, הודיעה לגארד האמריקני שלה כריס קאראוול, כי אין בכוונתה להמשיך ולממש את החוזה הזמני עליו חתם בקבוצה לפני חודשיים וכי הוא משוחרר. קאראוול (22, 1.98), שזכה באליפות ה-NCAA לפני שנתיים עם דיוק, חתם בז'אלגיריס בחודש ספטמבר לאחר פציעתו של הפורוורד המקומי, קפטן הקבוצה, מינדאוגאס טימינסקאס.
קאראוול לא זכה להזדמנויות רבות מדי להוכיח את עצמו תחת המאמן, אלגזריס בראזיס, וזכה להתעלמות מוחלטת מהמאמן החדש, אנטנאס סירייקה, שלא שיתף אותה בשני משחקיה האחרונים של הקבוצה ביורוליג מול מכבי תל אביב וסיינה. בששת משחקיו ביורוליג הצליח להפיק רק 5.5 נקודות ושני ריבאונדים בממוצע.
ביום שבת ניצחה ז'אלגיריס קובנה את אליטה 75:84 במסגרת המחזור ה-14 בליגה הליטאית. הרבו לקלוע לז'אלגיריס: קורנל דויד 22 ומינדאוגאס טימינסקאס 17, גינטראס אייניקיס 16, סוליוס שטומברגאס 11. הרבו לקלוע לאליטה: מרטינאס אנדרויקאיטיס 18, נריוס וארנליס, מיהא צ'מר ומינדאוגאס לוקאוסקיס 12 כל אחד.
אולימפיאקוס פיראוס היוונית החתימה את הפורוורד האוקראיני, ליאוניד יאילו (29, 2.03), ימים ספורים לאחר ששוחרר מדרושפקה הטורקית.