ליאון קופלר נבחר לקמעונאי השנה בארה"ב

בנוסף, זכה יו"ר סופר פארם בתואר הקמעונאי הבינלאומי של שנת 2002. התואר ניתן על ידי המגזין MMR לרשתות שיווק וקמעונאות. גם נשיא רשת וולמרט זכה בשני התארים

ynet עודכן: 29.01.03, 15:36

ליאון קופלר יו"ר סופר-פארם, וטום קוכלין, נשיא וולמרט, זכו בתארים הקמעונאי הבינלאומי וקמעונאי השנה בארה"ב. התואר ניתן על ידי המגאזין הבינלאומי MMR העוסק בקימעונאות, רשתות שיווק, סופר מרקטים, רשתות דיסקאונט ורשתות פארמים.

קופלר נבחר בזכות החדרתה והרחבתה של סופר פארם בישראל ופיתוח הרשת בפולין. על פי המגזין, הבחירה בקופלר משקפת את ההישג הענק שלו, המתבטא בשינויים בהרגלי הצריכה של הצרכן הישראלי ותפיסתו כלפי רשתות פארמים ובתי מרקחת.

עוד קובע המגזין, כי "ליאון קופלר הביא לשינוי כללי המשחק הקמעונאים בכל השוק בישראל, ברמת החנויות וברמת השירות. כתוצאה מפעילותו של קופלר נפתח השוק הישראלי לתחרות חופשית והתפתחו בו רשתות פארמים ובתי מרקחת מודרניים".

בראיון שנערך לרגל בחירתו, אמר קופלר למגזין הבינלאומי כי עד שנת 2005 מתכננת סופר פארם להגיע ל-150 חנויות. הוא הוסיף, כי גודלה המצומצם של ישראל עלול להגביל את הצמיחה מעבר לכך, לכן החברה מחפשת הזדמנויות להתרחב למדינות נוספות.

סופר פארם מפעילה בישראל רשת של 100 חנויות, מעסיקה 4,200 עובדים ובעלת מחזור מכירות שנתי בהיקף כ-2 מיליארד שקל.

 

 

 
פורסם לראשונה