נתניהו ופרץ: פגישה אצל הנשיא

הערכה, כי הצדדים הגיעו להבנה לפיה יתקיים מו"מ מרתוני למעבר למתכונת של עיצומים במקום השביתה הכללית; ייתכן שנתב"ג יופעל כבר הערב

ynet עודכן: 01.05.03, 18:37

נשיא המדינה, משה קצב, נועד בשעה זו עם שר האוצר, בנימין נתניהו, ויו"ר ההסתדרות, עמיר פרץ, למפגש משותף במטרה לחדש את המו"מ בין הצדדים ולהפסיק את השביתה. הערכה היא, כי הצדדים הגיעו להבנה לפיה יתקיים מו"מ מרתוני, למעבר למתכונת של עיצומים במקום השביתה הכללית. ייתכן שעוד הערב יופעל נתב"ג.

מההסתדרות נמסר ל-ynet, כי גם אם תושג הסכמה בין הצדדים למעבר לעיצומים, ההחלטה הסופית תתקבל בפגישת הוועדים המרכזיים שתתקיים מאוחר יותר בבית ההסתדרות. מרשות שדות התעופה נמסר, כי עד כה לא קיבלו כל הוראה לשינוי מתכונת השביתה.

עד כה לא התנהלו מגעים בין הצדדים. גם אתמול לא התקיימו כלל מגעים בין נציגי האוצר לההסתדרות, למרות ששני הצדדים הצהירו בתקשורת כי הם מוכנים לחזור למו"מ בכל רגע. מטה המאבק של ההסתדרות מתכנס לפנות ערב לדון בהמשך השביתה.

 

 
פורסם לראשונה