דמויות: ד"ר איציק גולדמן

ד"ר איציק גולדמן (דני שטג), בן 32-35, רופא אורטופד במקצועו. גבר נאה, רומנטיקן ושלו, שתמיד חלם על חיי זוגיות עם אשה, ילדים וכלב. אשתו, מדענית בכירה במכון וייצמן, היא אשת קריירה שאפתנית שלחלוטין אינה חופפת לאשת המשפחה החמה עליה חלם הדוקטור

ynet פורסם: 29.05.03, 13:35

ד"ר איציק גולדמן (דני שטג), בן 32-35, רופא אורטופד במקצועו. גבר נאה, רומנטיקן ושלו, שתמיד חלם על חיי זוגיות עם אשה, ילדים וכלב. אשתו, מדענית בכירה במכון וייצמן, היא אשת קריירה שאפתנית שלחלוטין אינה חופפת לאשת המשפחה החמה עליה חלם הדוקטור.

עם השנים הלכו בני הזוג והתרחקו, ובעקבות סירובה של אשתו להביא ילדים לכולם, החליטו השניים להתגרש. ניפוץ החלום והליך הגירושים דיכא את איציק, והוא הפך ממורמר כלפי החיים. יונת, לעומת זאת, מפיחה בו תקווה מחודשת לחיים שביקש. הוא מתאהב בה מיד, יסייע לה ויציע לה נישואין. להיטותו ותשוקתו אל יונת יחדדו את חושיו של טל, בנה, ויגרמו לעימותים בין הגבר המאוהב לנער הצעיר.