האקדמיה הישראלית לקולנוע ולטלוויזיה חילקה אמש (ד') לראשונה פרסים לתעשיית הטלוויזיה. יעל אבקסיס הנחתה את הטקס, ששודר בערוץ 2. במהלך הטקס חולקו 13 פרסים בקטגוריות שונות. עוד הוענקו פרס מפעל חיים לחיים יבין, פרס לפרויקט "סרטים מכאן" של חברות הכבלים כאירוע הטלוויזיוני הבולט בשנת 2003 ופרס להישגים מקצועיים במשותף למערכות החדשות של ערוצים 1, 2 ו-10.
במסגרת נאום התודה התבטא חיים יבין נגד נסיונות פוליטיזציה של רשות השידור והפנה את דבריו כלפי "הפוליטיקאים שמנסים להכתיב לנו - אולי נתכופף, נאלץ למצמץ זמנית, אבל לא נעצום עיניים". בין המברכים את יבין נמנה גם יעקב אילון, שאמר כי נסתרות דרכי הטלוויזיה "אבל רק דבר אחד נשאר קבוע - זה אתה".
בעת הענקת פרס המשחק הטוב ביותר בסדרת דרמה על-ידי דנה מודן ואייל קיציס, פתחה מודן את המעטפה והכריזה כי הזוכה הוא יהודה לוי - שאינו מועמד בקטגוריה זו. מספר שניות לאחר-מכן התעשתה מודן וגערה בקיציס, שלקח את המעטפה הלא נכונה. זמן קצר אחר-כך אמר קיציס כי קיבל עדכון באוזניה שהזוכה היא ירדן בר-כוכבא. בפרס המשחק הטוב ביותר בסרט טלוויזיה, שהוענק מאוחר יותר, יהודה לוי אכן זכה.
חברות הכבלים מובילות את רשימת הזוכים עם 6 פרסים (5 לערוץ 3 ופרס אחד לערוץ 4), ערוץ 2 גרף 3 פרסים, ערוץ 10 שני פרסים, וערוצים 1 ו-6 לקחו פרס אחד כל אחד. והנה רשימת הזוכים המלאה:
סדרת הדרמה הטובה ביותר
"שבתות וחגים" (ערוץ 3)
הסדרה הקומית הטובה ביותר
"שוטטות" (רשת)
סדרת התעודה הטובה ביותר
"דרומה" (ערוץ 1)
תוכנית הבידור הטובה ביותר
"שי ודרור" (ערוץ 10)
תוכנית האקטואליה – תחקיר - חדשות הטובה ביותר
"דין וחשבון עם רינו צרור" (ערוץ 10)
תוכנית האירוח הטובה ביותר
"יצפאן" (ערוץ 3)
מגזין התרבות והפנאי הטוב ביותר
"ערב טוב עם גיא פינס" (ערוץ 3)
הדרמה המקורית לטלוויזיה הטובה ביותר
"יוסי וג'אגר" (ערוץ 3)
מיני-סדרה או סרט עלילתי לטלוויזיה הטוב ביותר
"היה או לא היה" (ערוץ 4)
תוכנית ילדים ונוער הטובה ביותר
"הילדים מגבעת נפוליאון" (ערוץ 6)
פרס המשחק הטוב ביותר בסדרת דרמה
ירדן בר כוכבא ("בנות בראון")
פרס המשחק הטוב ביותר בסדרה קומית
אורי גוטליב ("שוטטות")
המשחק הטוב ביותר בדרמה בודדת, מיני סדרה או סרט טלוויזיה
יהודה לוי ("יוסי וג'אגר")