הסיסמא החדשה של מקדונלד'ס: "אני אוהב את זה"

רשת המזון המהיר הגדולה בעולם מחליפה את הסיסמה המרכזית במסע הפרסום שלה. מסע הפרסום החדש יימשך שנתיים והוא מחליף את מסע הפרסום הקודם שנקרא "חייכו" (Smile)

ynet עודכן: 12.06.03, 11:55

ענק המזון המהיר האמריקני, מקדונלד'ס, חשף אתמול את סיסמת מסע הפרסום החדש שלו, שתככב בכל סניפי הרשת בעולם - "אני אוהב את זה" (I'm Lovin' It).

הסיסמא החדשה תוביל את מסע הפרסום החדש של הרשת, שתימשך שנתיים, ותותאם לכל אחת מן השפות המודברות ב-118 המדינות בהן יש לרשת מקדונלד'ס למעלה מ-30 אלף סניפים.

הסיסמא "אני אוהב את זה" תחליף את סיסמת מסע הפרסום הנוכחי של מקדונלד'ס, שנמשך בשנה וחצי האחרונות, ואשר היתה "Smile" (חייכו).

ראשי החברה אימצו את הסימסא החדשה בתום מעין מכרז שעשתה החברה בין 14 סוכנויות פרסום עימם היא עובדת ב-10 מדינות. הסיסמא שנחברה הומצאה על ידי משרד הפרסום הגרמני, "היי ושות'", העובד עם הרשת בגרמניה כבר יותר מ-30 שנה.

כעת, לאחר שנבחרה הסיסמא האנגלית, יידרשו כל סוכנויות הפרסום של מקדונלדס ברחבי העולם לתרגם אותה ולהתאימה לשפה המקומית.

מקדונלד'ס היא אחת המפרסמות הגדולות ביותר בעולם. בשנה שעברה הוציאה הרשת העולמית קרוב ל-1.5 מיליארד דולר על פרסום וקידום מכירות, מזה כמחצית הסכום בארה"ב לבדה.

לארי לייט, מנהל השיווק העולמי של מקדונלד'ס אמר כי מסע הפרסום החדש של החברה יכוון להגביר את הקשר של 46 מיליון בני האדם שאוכלים מדי יום במסעדות מקדונלד'ס ברחבי העולם, "ובעיקר עם קהל המטרה שלנו - צעירים ואמהות עם ילדים".

 

 
פורסם לראשונה