האוצר מייקר את הנפט כדי למנוע את מהילתו עם סולר

מחיר הנפט עולה היום ב-30 אגורות לליטר בגלל העלאת המס עליו; הסיבה העיקרית לייקור הנפט היא הניסיון למנוע את תופעת מהילתו עם סולר בתחנות הדלק

אמנון אטד עודכן: 20.06.03, 12:12

שר האוצר, בנימין נתניהו חתם על צו, המעלה החל מהיום (ו'), את גובה המס המוטל על נפט מ-8 אגורות לליטר ל-38 אגורות לליטר. הסיבה העיקרית לייקור מחיר הנפט היא העלאת המס על הסולר, שבוצעה בחודש אפריל בשנה שעברה, במסגרת אחד מקיצוצי התקציב של שר האוצר הקודם, סילבן שלום.

אז הועלה המס על הסולר מכ-11 אגורות לליטר לכ-36 אגורות לליטר. בינתיים התעדכן שיעור המס וכיום הוא מסתכם ב-38 אגורות לליטר. לדברי מנהל אגף המכס ומע"מ, איתן רוב, נועדה השוואת גובה המס המוטל על הנפט לזה המוטל על הסולר להתמודד, בין היתר, עם "תופעת המהילות".

מתברר כי החוק מתיר למהול סולר עם נפט, כדי למנוע קפיאה של הסולר בחורף. להערכת אגף המכס, מהילה במינון הנמוך הקבוע בחוק אינה גורמת, ככל הנראה, נזק למנועים.

 

גל רכישות נפט במאי

 

אולם פער המחירים המשמעותי שנוצר בין הנפט לסולר היווה תמריץ למהילה במינונים גבוהים יותר מהמותר על ידי חלק מחברות ותחנות הדלק. מנתוני האגף מתברר כי רכישות נפט בחודש מאי השנה היו גבוהות כמעט פי 3 מאלה שנרשמו בחודש המקביל בשנה שעברה.

באגף המכס מזהירים, כי מהילה נפט בסולר במינונים הגבוהים מהקבוע בחוק עלולה לגרום לשתי תוצאות שליליות: נזק מצטבר לכלי הרכב המונעים בדלקים אלה, ואובדן הכנסות למדינה.

העלאת גובה המס על הנפט אמורה להגדיל את הכנסות המדינה ממיסים בכ-100 מיליון שקל לשנה, מהם כ-40 מליון שקל כבר בשנת התקציב הנוכחית.

 
פורסם לראשונה