תנובה מרחיבה את סדרת יופלה ומשיקה קרם יוגורט עם תוספות מיוחדות בפינה. המוצר יוחדר לשוק בהשקעה של 2 מיליון שקל וילווה בקמפיין ופעילות קד"מ. יופלה עם תוספות משווק בגביע מפוצל לשניים, בצידו האחד 150 גרם יוגורט ובצד השני התוספת לערבוב. בהשקת המוצר מצפים בתנובה לנגוס בנתח השוק של שטראוס ששולטת בקטגוריית היוגורטים החצויים עם דנונה בר שמחזיק 85% נתח שוק.
המוצר מוצע במגוון של שישה טעמים: ריבת חלב 3% עם פצפוצי שוקולד קפה, קוקוס 4.5% עם פצפוצי שוקולד מריר, קרם יוגורט 3% עם אגוזים ושקדים בשוקולד, וניל 3% עם עוגיות בראוניס, קרם יוגורט 3% עם שקדים מצופים קרמל וקרם יוגורט 3% עם שוקולד לבן במילוי תות.
מיכל המאירי, מנהלת אגף השיווק בתשלובת החלב, מסרה כי "בתנובה מצפים שהסדרה החדשה תעורר את כל קטגוריית היוגורט עם התוספות ותכניס בה עניין".
הסדרה עם תוספות תימכר במחיר של 3.48 שקלים.
שוק היוגורטים החצויים עם תוספות מוערך ב-30 מיליון שקל לשנה (במחירי קמעונאי) וכ- 2,700 טון במונחים כמותיים.
על פי נתוני נילסן, השוק נשולט על ידי שטראוס עם סדרת דנונה בר (85.1%) ואמי פלוס של תנובה מחזיק 14.9%.