שלום חנוך יעלה מחדש את "חתונה לבנה"

התאריך: 14 באוגוסט. המקום: אמפיתיאטרון שבחוף צמח. האירוע: שחזור של המופע שנערך בשנת 81' במקביל לצאת האלבום הקלאסי

עמוס אורן עודכן: 03.07.03, 09:42

שלום חנוך עומד להעלות מחדש את המופע "חתונה לבנה", שהועלה בשנת 81' במקביל ליציאתו לאור של האלבום באותו שם. חנוך מגלגל את הרעיון כבר כמה שנים, והוא מתעתד לממש אותו ב-14 באוגוסט, חג האהבה, באמפיתיאטרון שבחוף צמח. ההפקה של "חתונה לבנה" תחזיר את האתר לפעילות אחרי מספר שנים שבהן לא נערכו בו מופעים.

במופע יבצע חנוך את כל שירי האלבום, שנחשב לאישי והחשוף ביותר שלו. בין שירי התקליט, שנמכר ב-50 אלף עותקים מאז צאתו: "הדרכים הידועות", "תאונה", "רומן אמיתי", "שיר דרך", "זה רק געגוע" ושיר הנושא.

לצורך המופע יחזור חנוך לשתף פעולה עם לואי להב, שהיה המפיק האמנותי של האלבום והמופע המקוריים. בשלב זה גם ברור שחנוך ייעזר בקלידן משה לוי ובחברי להקת מוניקה סקס, שמלווים אותו בסיבוב הופעותיו הנוכחי, אולם יש כוונה לפנות גם לנגנים המקוריים באלבום ובמופע, בהם הסקסופוניסט ירוסלב יעקובוביץ', שהיה המעבד והמפיק המוזיקלי, ולפני שנתיים עזב את הארץ לטובת ניו-יורק. מוזיקאים נוספים שיש כוונה לשתף במופע הם גיל דור, מיקי שביב והזמרת דפנה ארמוני, שגם הם השתתפו במופע המקורי.

בנוסף לשירי "חתונה לבנה" יבצע חנוך שירים מ"אור ישראלי", אלבומו האחרון. ייתכן שחנוך גם ייארח זמרים אחרים לביצועים משותפים. בין האמנים ששמותיהם הועלו בהקשר זה: אביב גפן, רמי פורטיס וברי סחרוף.

 
פורסם לראשונה