יוניליוור ישראל מבדלת את סדרת בדין ועוברת לאריזות שקופות, במסגרת מהלך בינלאומי שמטרתו לבדל את המותג על מדף המרככים ולביסוס מעמדו כמותג המוביל בישראל. בנוסף להחלפת אריזות המוצרים המהלך ילווה בקמפיין פרסומי.
במקביל, משיקה החברה מוצר נוסף: בדין ירוק חדש בניחוח בוסתן קסום וזאת כחלק מהאסטרטגיה של בדין לצאת מדי שנה עם מוצר חדש ולרענן את סדרת הניחוחות.
שוק מרככי הכביסה בישראל נאמד ב-124 מיליון שקל בשנה, וצמח ב-5% בשנה האחרונה. על פי נתוני נילסן לאפריל 2003, בדין מוביל את הקטגוריה עם 36% בנתח השוק הכספי ואחריו מדורגים הנקל סוד 25%, סנו מקסימה 12% ונקה 7%.
צריכת המרככים בישראל היא מהגבוהות בעולם (כ20- ליטר בשנה למשק בית). אחת הסיבות לכך הינה המים הקשים בישראל, המעלים את הצורך במרכך כביסה. סיבה נוספת היא העובדה כי הישראלים אוהבים לשים בכל כביסה כמות מרכך גדולה יותר מהכמות המומלצת.