"מירור": הברזילאי אמרסון סיכם בצ'לסי

העיתון הבריטי מדווח כי קפטן נבחרת ברזיל, אותו מייצג הישראלי פיני זהבי, אמור לחתום לארבע עונות בצ'לסי תמורת 23.4 מיליון דולר

ynet עודכן: 25.07.03, 12:05

המיליארדר רומן אברמוביץ', הבעלים החדש של צ'לסי, ממשיך לפזר צ'קים לכל המרבה במחיר. היום (ו') דיווח העיתון הבריטי "מירור", כי מאמן צ'לסי, קלאודיו ראניירי, הגיע לסיכום עם רכש נוסף - קפטן נבחרת ברזיל, אמרסון.

על פי הידיעה, הציעה צ'לסי 23.4 מיליון דולר עבור קשרה הברזילאי של רומא. לשחקן עצמו, שאמור לחתום לארבע עונות, הוצע משכורת מכובדת הנאמדת ב-80 אלף דולר לשבוע. סוכנו של אמרסון הוא לא אחר מאשר הישראלי פיני זהבי, שהביע תקווה כי יוכל לסכם את פרטי העסקה עם רומא ולחתום על החוזה כבר בשבוע הבא.

רומא היתה מעוניינת להשאיר את אמרסון, אולם תצטרך כנראה למכור אותו על מנת לממן רכישה של חלוץ חדש. אמרסון בן ה-27 שיחק 51 פעמים במדי נבחרת ברזיל, אולם החמיץ את הגביע העולמי בשנה שעברה, לאחר ששבר את זרועו במהלך אימון.

עד עתה הוציא אברמוביץ' מכיסו 84 מיליון דולר עבור רכש. איל ההון הרוסי, שמעוניין גם בקשר מנצ'סטר יונייטד, חואן ורון, רכש את דמיאן דאף, ג'רמי, וויין ברידג' וגלן ג'ונסון. בלם צ'לסי, וויליאם גאלאס, האריך אתמול את חוזהו המקורי בעונה אחת. המשמעות: גאלאס ישאר ב'סטמפורד ברידג'' עד שנת 2007.

 
פורסם לראשונה