פורטסמות': הארגנטינאי חואן סורין על הכוונת

הקבוצה האנגלית עשויה לשלם 2.9 מיליון דולר לקרוזיירו הברזילאית תמורת 50 אחוז מהבעלות על כרטיסו של המגן הארגנטינאי. סגן נשיא קרוזיירו: "זו הצעה מעניינת, הוא יוכל להצליח שם ולהגדיל את ערכו"

ynet עודכן: 06.08.03, 11:34

פורטסמות' האנגלית, אשר התעניינה באיל ברקוביץ' ובשורותיה משחק חלוץ מכבי חיפה לשעבר, יעקובו איגביני, עשויה לצרף את המגן השמאלי הארגנטינאי חואן פאבלו סורין, ששוחרר מברצלונה.

 

סורין מעוניין להישאר באירופה ולא לחזור לשחק בשורות קרוזיירו הברזילאית, הקבוצה האחרונה בה שיחק בדרום אמריקה, מה גם ומכסת הזרים שלה כבר מלאה.

 

זזה פרלה, סגן נשיא קרוזיירו, גילה שפורטסמות' עשויה לשלם 2.9 מיליון דולר לקבוצתו, המחזיקה בכרטיס השחקן של סורין. תמורת הסכום תזכה פורטסמות' להחזיק ב-50 מהבעלות על כרטיסו של סורין. כעת נותר רק לשחקן לסכם את תנאיו במועדון האנגלי.

 

פרלה: "ההצעה של פורטסמות' מעניינת, כי סורין יכול להצליח שם ולהעלות את ערכו. כך נוכל למכור אותו למועדון אחר באירופה בעתיד". קרוזיירו שילמה עבור סורין 5 מיליון דולר לריבר פלייט הארגנטינאית בשנת 2000. לפני שנה הוא עבר ללאציו, שהחזירה אותו בשל קשיים כספיים לאחר שהספיקה לשלם מיליון דולר תמורת השאלתו. בפגרת החורף האחרונה הצטרף סורין לברצלונה.

 

 

  

 
פורסם לראשונה