המאבק נגד משטרת ההגירה ויחסה לעובדים הזרים קיבל הבוקר (ד') חיזוק מגורם בלתי צפוי.
קוראי שלושת עיתוני הבוקר גילו, בעודם מדפדפים בין הידיעות על ועדת אור וגלעד שרון, מודעה בגודל עמוד שכותרתה: "די לבושה!" (ראה מימין). לשון המודעה אומרת בין היתר: "די למשטרת ההגירה אשר מתנהגת כמו במשטרים אפלים, די לכבילת אנשים חפים מפשע באזיקים, די לגירוש המוני זה נמאס!".
על המודעה הדרמטית לא היה חתום אף ארגון או אדם, ובמחלקת המודעות של העיתון "ידיעות אחרונות" ידעו רק לספר כי המודעה נרכשה על ידי משרד הפרסום ראובני פרידן. עלותן המשוערת של המודעות היא כ-200 אלף שקלים.
פרידן: מניעים טהורים לחלוטין
בדיקת ynet העלתה כי מאחורי המודעה עומד איש עסקים אמיד, תושב מרכז הארץ בשנות החמישים לחייו, שלא מעוניין להיחשף. לדברי מנכ"ל משרד הפרסום, אודי פרידן, אותו איש עסקים ביקש להביע את מחאתו כלפי היחס הרע לו זוכים העובדים הזרים.
את הביקורת הקשה אותה מעביר איש העסקים על מדיניות משרד הפנים והמשטרה, ניתן להבין מחלק מהשורות הכתובות במודעה: "כולנו עומדים מהצד ושותקים - די לשתיקה! ... הרי משטרת ההגירה רוצה להוכיח שהיא ראויה למיליוני הדולרים שהוקצבו לה ובמקום להגן על ביטחון האומה, עוסקים בגירוש עצוב מישראל".
פרידן הסכים לספר כי מדובר באדם עם מניעים טהורים לגמרי, שאינו קשור כלכלית לגורם בתחום התעסוקה או כוח האדם. "הוא פשוט רצה להביע זעקה אמיתית על העניין, הוא אפילו לא מעסיק עוזרת אצלו בבית", אמר פרידן.
ל-ynet נודע כי לפי שעה לא מתוכננות מודעות נוספות בנושא, או כל פעילות חברתית אחרת מצד איש העסקים. יחד עם זאת, נודע כי הוא עומד בקשר עם אנשי עסקים נוספים, שתומכים אף הם ביוזמה.
בשורת הסיום של המודעה קורא איש העסקים לציבור הרחב לפנות לשר הפנים, אברהם פורז, בטלפון או בפקס, על מנת להביע את זעמו.
בלשכת פורז הודו כי קיבלו פקסים וטלפונים מאז הבוקר, והביעו תמיהה מפני שמשטרת ההגירה כפופה למשרד לביטחון פנים. "כל העניין שמועלה במודעות", הסבירו בלשכת פורז, "אינו קשור לשר".