נתניה: לוברסקי יהיה כשיר לשבת, העברת בנין תקועה

החלוץ רוסלאן לוברסקי מתאושש מהפגיעה בקרסולו. הבלמים מקמרון וסנגל, שהיו אמורים להיבחן בקבוצה, עדיין לא הגיעו ארצה

משה גוזגל עודכן: 10.09.03, 21:29

חלוץ מכבי נתניה, רוסלאן לוברסקי, צפוי להיות כשיר למשחק הפתיחה של הקבוצה בשבת, נגד בני יהודה. לוברסקי, שנפגע בקרסולו במשחק אימון מוקדם יותר השבוע נגד נצרת עילית, נדרש למנוחה של מספר ימים ואף נתפר ברגלו אולם התאושש מהר מן הצפוי ובקבוצה מעריכים כי יהיה כשיר למשחק הקרוב.

 

בקבוצה הביעו אכזבה גדולה מכך שלא הצליחו לסיים את המשא ומתן עם טל בנין לפני מחזור הפתיחה. העברתו של בנין, אשר מתאמן מזה שבועיים בנתניה, נתקלת בקשיים בעקבות התעקשותה, נכון לעכשיו, של מכבי תל אביב לגבי הסכומים אותם היא דורשת עבורו.

 

בנתניה ממשיכים לבחון את שני הבלמים הזרים - הניגרי פרו ינמי והבלם מהרפובליקה האפריקנית בנין, טוני טקלמוטי. נכון לעכשיו אין כל החלטה האם להחתימם, והם ימשיכו להיבחן גם לאחר המחזור הראשון בליגת העל. הגעתם של שני הבלמים הנוספים שהיו אמורים להיבחן במועדון - וואנה לוק הקמרוני ומוסטפה דוואלי מסנגל, עדיין בספק.

 

בנתניה יערכו מחר בערב ארוחה מיוחדת לכבוד פתיחת העונה, בהשתתפות כל השחקנים ובנות זוגם. המאמן, גילי לנדאו, ישוחח עם האוהדים בצ'ט של אתר האינטרנט של המועדון

 
פורסם לראשונה