אסי דיין נעצר בחשד לשימוש בקוקאין

הבמאי והשחקן נעצר ככל הנראה בעקבות הלשנה מצד החשוד כסוחר הסמים שלו. הוא שוחרר לאחר שהודה בשימוש בסם. מעצרו של החשוד כסוחר הסמים שלו הוארך

אבי כהן פורסם: 16.09.03, 14:07

השחקן והבמאי אסי דיין נעצר אתמול (יום ב') לחקירה במשטרה - בחשד לשימוש בסם מסוג קוקאין.

 

השחקן, שנחקר במשרדי היחידה המרכזית בתל-אביב, הודה במעשה בפני החוקרים וטען כי מדובר בסם לשימוש עצמי. הוא שוחרר בערבות בתום החקירה.

 

מעצרו של דיין אירע בעקבות מעצר של מי שחשוד כסוחר הסמים שלו, אורי וענונו, שטען בחקירתו כי דיין הוא "הלקוח הכי גדול" שלו.

 

וענונו שמר בחקירתו הראשונית על זכות השתיקה (בהתאם לאופנה החדשה, כנראה), אולם לאחר מכן נעצר שוב ו"זימר". המשטרה טוענת כי עסק בסחר בסמים באזור תל אביב.

 

בחיפוש שנערך בביתו של וענונו נמצאו 2.5 גרם קוקאין, משקל אלקטרוני ו-3 מכשירי טלפון סלולרים שאיתם על פי החשד ביצע את הסחר בסמים.

 

לטענת המשטרה, הוא היה מוכר את הקוקאין ב"מחיר מופקע" של 500 שקלים לגרם, ולכן מרבית לקוחותיו היו אנשים אמידים באופן יחסי.

 

חוקרי היחידה המרכזית עצרו בעקבות העדות את דיין לחקירה, במהלכה הודה כי וענונו אכן מכר לו סמים.

 

מעצרו של וענונו הוארך היום בשלושה ימים נוספים.